BUSSIKULJETUKSEN TILAUSAJOLASKURI TEKEE LINJA-AUTO MATKAN VARAAMISESTA HELPPOA JA VAIVATONTA

Www.tilausajolaskuri.fi sivun avulla bussikuljetuksen tilaaminen hoituu helposti, vaivattomasti ja edullisesti kuljetustarpeen mukaan. Valitset vain tarpeeseesi sopivan tilausajon, mieleisesi bussin, matkan määränpään ja pyydät kuljetuksen hinnan. Voit myös pyytää erillisen tarjouksen tilausmatkastasi.

Valittavissanne on tilausajo, pelkkä meno- tai paluukuljetus

Auto ja kuljettaja ovat käytettävissä tarvittaessa koko matkan ajan. Oli tarpeesi, teatterimatka, yritysmatka, pelireissu, TYKY-matka, luokkaretki, häät, pikkujoulut tai muut tapahtumat, hoidamme kaikki tarvitsemanne kuljetusajot.

Vienti ja nouto erikseen

Pitkä aika menon ja paluun välissä? Enemmän väkeä mennessä, kuin tullessa? Vienti satamaan, lentokentälle tai festareille ja nouto erikseen? Bussi ei ole käytössä viennin ja noudon välillä.

Tarjouspyyntö

Oletko varma, että et halua hintaa nyt heti? Siinä tapauksessa käytä tätä vaihtoehtoa varauksen yhteydessä. Näin saat räätälöidyn tilausmatkatarjouksen sähköpostiisi.

Kuvaile matkan tiedot (lähtöpaikka, kohteet, päivät ja kellonajat), olemme tarpeen vaatiessa yhteydessä henkilökohtaisesti teihin ja kysymme mahdollisia lisätietoja tilauskuljetuksesta.

Kansamme kuljet ympäristöystävällisesti puhtaasti jätteistä valmistetulla polttoaineella. Tilausajolaskuri laskee myös hiilijalanjälkesi.

www.tilausajolaskuri.fi